
Quinoasalat med kikærter og feta er en frisk og sund salat. Retten er både proteinrig og mættende, perfekt til aftensmad som tilbehør eller frokost.
Ingredienser:
1 dl quinoa
2 dl vand
1 dåse kikærter, skyllede og drænede
1 agurk, skåret i små tern 1
tomat, skåret i små tern
50 g feta
1 håndfuld frisk persille, hakket
2 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
Salt, peber og Paprika
Fremgangsmåde:
Kog quinoaen efter anvisningen på pakken og lad den køle af.
Skyld kikærterne og tør dem. Rist dem på en pande i 1 minut. Tilføj derefter lidt olie, salt, peber og paprika og rist dem i 7-8 minutter
Bland quinoa, kikærter, agurk, tomat, feta og persille i en stor skål.
Bland olivenolie og citronsaft sammen, og hæld det over salaten.
Krydr med salt og peber, og vend det hele godt sammen.
Den er go !
Mange tak for din anmeldelse! Det sætter vi pris på!