Fladbrød med hyttost

Lynhurtigt fladbrød med kun 2 ingredienser – hytteost og æg. Perfekt til sandwich eller wraps. Du blender hytteost og æg sammen, fordeler blandingen på bagepapir, og bager det i ovnen.

Ingredienser:

2 æg

200g hytteost

1 knivspids groft salt

Friskkværnet peber

1 tsk tørrede chiliflager

Fremgangsmåde:

Blend hytteost og æg med salt og peber til en tynd dej.

Fordel dejen ud på et stykke bagepapir og drys chiliflager ovenpå.

Bag brødet ved 180 ° – varmluft i ca. 20 min. – til det er gyldent.

Lad det køle af og fjern forsigtigt bagepapiret.

Del fladbrødet i 4 og fyld det med fx pesto, salat, kylling og syltede rødløg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *