Rugbrød med æggesalat og karse

En klassisk rugbrødsmad med cremet æggesalat toppet med frisk karse. En enkel og mættende frokost, der er både nem at lave og fyldt med smag.

Ingredienser:

2 skiver rugbrød

2 kogte æg

2 spsk mayonnaise eller skyr (for en sundere version)

1 tsk sennep (valgfrit)

Salt og peber efter smag

Frisk karse til pynt

Fremgangsmåde:

Lav æggesalaten:

Hak de kogte æg groft og kom dem i en skål.

Tilsæt mayonnaise eller skyr, og rør det sammen med æggene.

Smag til med salt, peber, og sennep, hvis du ønsker ekstra smag.

Smør rugbrødet:

Smør æggesalaten på de to skiver rugbrød.

Pynt og server:

Drys med frisk karse på toppen af æggesalaten.

    Denne rugbrødsmad er enkel, fyldig og perfekt til frokost!

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *