
Kyllingefrikadeller med spidskålssalat er en let og sund ret. Den er både proteinrig og nærende, og er også perfekt til dagen efter til frokost.
Ingredienser:
400 g hakket kyllingekød
1 løg, revet
1 æg
2 spsk havregryn
1 tsk tørret oregano
Salt og peber
1 spsk olivenolie til stegning
Spidskålssalat:
1/2 spidskål, fint snittet
1 æble, skåret i tern
1 spsk citronsaft
2 spsk græskarkerner
2 spsk olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Bland hakket kylling, revet løg, æg, havregryn, oregano, salt og peber sammen i en skål.
Form farsen til små frikadeller.
Steg frikadellerne i olivenolie på en pande, indtil de er gyldne og gennemstegte.
Bland spidskål, æbletern og græskarkerner i en skål. Dryp med citronsaft og olivenolie, og smag til med salt og peber.
Server kyllingefrikadellerne med spidskålssalaten.