Kyllingefrikadeller med spidskålssalat

Kyllingefrikadeller med spidskålssalat er en let og sund ret. Den er både proteinrig og nærende, og er også perfekt til dagen efter til frokost. 

Ingredienser:

400 g hakket kyllingekød

1 løg, revet

1 æg

2 spsk havregryn

1 tsk tørret oregano

Salt og peber

1 spsk olivenolie til stegning

Spidskålssalat:

1/2 spidskål, fint snittet

1 æble, skåret i tern

1 spsk citronsaft

2 spsk græskarkerner

2 spsk olivenolie

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Bland hakket kylling, revet løg, æg, havregryn, oregano, salt og peber sammen i en skål.

Form farsen til små frikadeller.

Steg frikadellerne i olivenolie på en pande, indtil de er gyldne og gennemstegte.

Bland spidskål, æbletern og græskarkerner i en skål. Dryp med citronsaft og olivenolie, og smag til med salt og peber.

Server kyllingefrikadellerne med spidskålssalaten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *